Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Deputați: ”Plecările de la Pro Moldova nu sunt întîmplătoare”

24 oct. 2020,, 11:15   Politică
6031 3

Plecările de la Pro Moldova nu sînt întîmplătoare. Ar fi vorba despre un scenariu pus la punct pentru formarea unei noi majorități parlamentare.

Astfel au fost comentate anunțurile făcute de cei patru deputați, Sergiu Sîrbu, Ruxanda Glavan, Grigore Repesciuc și Eleonora Graur, care au declarat că în continuare vor activa în calitate de deputați neafiliați. Opiniile au fost exprimate în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8.

„Stăpînul a făcut înțelegeri cu cine a făcut și face, mai departe, repartizarea. Din păcate, deputații din actualul Parlament amintesc despre un joc de cărți. De data asta cui a căzut Sergiu Sîrbu? A căzut lui Candu. Merge următoarea joacă, îi cade lui Șor. Data viitoare nu știe cui îi va cădea. Din păcate, sîntem într-o situație în care acest Parlament trebuie dizolvat dacă dorim să oferim credibilitate. Avem foarte clar un scenariu bine pus la punct, în care s-a încercat să se mizeze pe un proiect. Poate a prinde. Lucrurile merg prost. Se merge pe căruța care trage deja. E vorba de Partidul Șor. Încearcă să se ducă oamenii acolo. Cred că vor asista Partidul Șor în acțunile lor. Aștept și a cincea plecare”, a declarat deputatul PAS Lilian Carp în cadrul emisiunii.

Totodată, parlamentarul Lilian Carp a spus că, acum două săptămîni, a fost informat despre acest scenariu, precizînd că știa despre plecare a cinci membri ai Grupului Pro Moldova. Întrebat cine este cea de-a cincea persoana care va părăsi formațiunea, acesta a menționat că s-ar putea afla foarte curînd.

„Cineva îmi spune, două săptămîni în urmă, despre cinci plecări. Nu sînt doar astea patru. Am rămas uimit despre faptul că acest scenariu mi-a fost prezentat cu două săptămîni în urmă și azi are loc aplicare lui”, a explicat Lilian Carp.


Amintim că deputații Sergiu Sîrbu, Ruxanda Glavan, Grigore Repesciuc și Eleonora Graur și-au anunțat astăzi plecarea din Grupul Pro Moldova, spunînd că vor activa în calitate de deputați neafiliați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?