Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Deputat: "Vor trece 3-5 luni și oamenii vor înțelege că s-au înșelat"

29 dec. 2020,, 15:40   Politică
5722 7

Vor trece 3-5 luni și oamenii vor înțelege că s-au înșelat, iar așa-numita noua guvernare din Moldova va trage pînă la alegerile parlamentare, banii promiși din străinătate nu vor veni și nu va fi clar ce se va întîmpla cu țara.

Declarația a fost făcută de deputatul PSRM Nicolae Pascaru, comentînd pentru eNews ultimele evoluții pe arena politică și cererea deputaților PAS, care insistă ca miniștrii din guvernul Ion Chicu să continue să-și exercite atribuțiile, în pofida faptului că au pledat pentru moțiunea de cenzură și demiterea imediată a Guvernului, transmite Noi.md.
"Cîștigînd alegerile prezidențiale, oponenții noștri au strigat tot timpul că trebuie de schimbat puterea, dar, se pare, că au mințit. A lua puterea este sloganul lor, ei trebuie să meargă cu un anumit program. Însă ei nu-l au", a menționat Nicolae Pascaru.

El consideră că acesta este capriciul politic al Maiei Sandu - de a desființa Parlamentul.

"Ei trebuie să-și asume responsabilitatea, să numească un guvern provizoriu și apoi să meargă la alegeri anticipate. Dar au eșuat – alianțele 1, 2, 3. Haita de miniștri se teme să-și asume responsabilitatea. Ei vor să conducă cu mîinile altcuiva. Este nevoie de o consecutivitate - alegeri, putere și Parlament. Ei nu au programe urgente și pe termen lung. A sosit momentul adevărului. Pentru oameni, în cele din urmă va rămîne zero. Ion Chicu a făcut totul pentru a aproba bugetul. Iar ei trebuie să continue. Dar, se pare, că ei nu au o echipă și specialiști, și nici dorință de a-și asuma responsabilitatea. Este nevoie de Guvern pentru a opri crizele sociale, economice. Ei se tem că nu vor face față", a subliniat deputatul PSRM.
"Dar noi trebuie să-i ajutăm. Despre aceasta am discutat la întrevederea cu Sandu. Și ea trebuie să înțeleagă că în Parlament, în afară de noi, există încă 4 fracțiuni. Mă tem că totul se va termina cu haos, iar neîncrederea oamenilor va crește, deoarece nu ei vor îndeplini așteptările lor. Vreau să menționez că doar politicienii slabi evită guvernarea. Impotenții politici, pentru că nu pot face nimic. Vor trece 3-5 luni și oamenii vor înțelege că s-au înșelat. Iar așa-numita nouă guvernare va trage pînă la alegerile din Parlament. Și eu sînt sigur că banii promiși din străinătate, de asemenea, nu vor fi. Și cine va răspunde la întrebarea ce se va întîmpla cu țara?", s-a întrebat Nicolae Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?