X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Deputat : Strategia pro-Moldova a PDM mizează pe electoratul de centru și stînga

25 oct. 2018,, 08:40   Politică
5016 4

Deputatul socialist Grigore Novac consideră că strategia pro-Moldova a Partidului Democrat mizează pe electoratul de pe centruL și stînga eșichierului politic. În opinia lui, aceasta este o greșeală.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros”, la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

„Despre tezele religiozitate, statalitate noi vorbim în fiecare zi. Democrații nu au inventat nimic nou, doar reiterează ceea despre ce vorbim noi de mult timp”, spune parlamentarul.

„Se poate spune că Partidul Democrat a privatizat tot terenul electoral. El este de mult timp la putere, cu ajutorul Procuraturii își rezolvă toate problemele. Nu pot să spun că în Moldova este democrație. Ne putem permite să spunem ceva, dar sînt raioane unde toți s-au convertit la PDM ca martorii lui Iehova”, spune președintele Mișcării „Voievod”, Nicolae Pascaru.

Deputatul democrat Eugen Nichiforciuc spune că odată adoptarea vectorului pro-Moldova PDM nu intenționează să renunțe la vectorul pro-european. „Pentru noi este important faptul ca Republica Moldova să-și mențină modelul pro-european de dezvoltare, pe care îl considerăm cea mai bună soluție pentru țară”, afirmă parlamentarul. „Toate proiectele existente în țară trebuie să fie implementate, în primul rînd, pentru cetățenii Republicii Moldova și efectele acestor politici trebuie să le simtă oamenii”, spune Eugen Nichiforciuc.

Duminică, 21 octombrie, Partidul Democrat a anunțat o a patra cale de dezvoltare a țării, cea pro-Moldova, care urmează să devină doctrină națională și va sta la baza programului politic al PDM pentru următorii ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?