X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Deputat PDM, despre plecarea lui Gațcan: Nu a rezistat ofertelor grase

30 iun. 2020,, 11:30   Politică
3153 5

„Plecările dintr-un partid în altul, în Parlamentul R.Moldova nu ne mai miră”, a declarat deputatul PDM Nicolae Ciubuc, comentînd decizia lui Ștefan Gațcan de a se alătura grupului Pro Moldova.

„Acești deputați au semnat acum cîteva săptămîni o hotărîre prin care condamnă traseismul politic și, în pofida acestui fapt, sînt niște persoane fără scrupule, remușcări, demnitate și moralitate. E regretabil că acest deputat a venit în Parlament pe circumscripție uninominală, oamenii l-au ales cu scopul de a duce angajamentele la bun sfîrșit. La doar 3 luni de cînd a fost ales, iată nu a rezistat ofertelor grase”, a relatat Ciubuc.

În opinia deputatului, ceea ce s-a întîmplat și în fracțiunile PD, dar și PSRM arată care au fost verigile slabe ale celor două formațiuni.

Întrebat cum vor fi promovate proiectele de lege propuse de Guvern, avînd în vedere că în prezent coaliția de guvernare numără 49 de deputați, Ciubuc a precizat că la această etapă vor fi înaintate doar proiecte sociale.

„90 la sută din toate proiectele de legi incluse în agendă sînt inițiative pentru cetățeni. Nu văd ca cineva din deputați, indiferent din ce fracțiune sînt, să nu susțină. Doar dacă își doresc haos în R. Moldova, dar nu știu în ce măsură își pot asuma un haos pe fondalul crizei sanitare și economice”, a spus Ciubuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?