TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Deputat PAS: "Pentru ce are nevoie Leancă de atîția bani cash într-o țară europeană?"

Deputat PAS: "Pentru ce are nevoie Leancă de atîția bani cash într-o țară europeană?"

Deputatul Blocului ACUM Sergiu Litvinenco a venit cu o reacție după ce în presă a apărut informația că sîmbătă ex-premierul Iurie Leancă a încercat să scoată din țară, la începutul lunii august curent, 50.000 de euro, folosindu-se de pașaportul diplomatic, pe care îl deține pentru tot restul vieții.

„Declarația de avere a lui Leancă arată că într-adevăr acesta are 50 de mii de euro în conturi bancare în R.Moldova. Întrebarea e alta - pentru ce are nevoie Leancă de atîția bani cash într-o țară europeană? O fi vrut să-și cumpere vreo locuință și să se mute cu traiul în România? Oare de teamă că cineva îi va deschide vreun dosar și, avînd cetățenie română (probabil), speră că statul român nu-l va extrăda?”, a scris Sergiu Litvinenco.

Amintim că potrivit unor surse Cotidianul.md, la 1 august curent, în jurul orei 1:10 minute, Leancă a încercat să treacă frontiera de stat prin punctul vamal Sculeni, pe pista diplomatică, cu un automobil la volanul căruia se afla chiar el.

Leancă a declarat că deține 50.000 de euro pe care vrea să îi scoată din țară și a prezentat ordinul de eliberare a numerarului pe numele său, din 31 iulie curent.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load