TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Deputat PAS: "Este greu să ne imaginăm cum se va comporta partidul lui Usatîi"

Acum este greu să ne imaginăm cum se va comporta în Parlamentul Moldovei fracțiunea "Partidul Nostru" a lui Renato Usatîi, dacă formațiunea sa va ajunge în noul Parlament după alegerile anticipate.

Declarația a fost făcută de către deputat PAS în Parlamentul Republicii Moldova Oazu Nantoi, în cadrul unui interviu acordat Radio Svoboda, transmite Noi.md

"El este cu adevărat interesat de desfășurarea cît mai rapidă a alegerilor parlamentare pentru ca ratingul său individual să se transforme într-o fracțiune parlamentară destul de influentă. Este greu să ne imaginăm cum se va comporta această fracțiune, dacă acest partid va accede în Parlament, pentru că nu știm nimic despre acest partid, cu excepția faptului că acolo este Renato Usatîi", a menționat Oazu Nantoi.

El a atras atenția asupra altui moment.

"Pentru Maia au votat inclusiv acele regiuni, considerate tradițional orientate spre Kremlin, spre Moscova și, în plus, toate raioanele orașului Chișinău, care anterior erau de "stînga". De aceea, este o sarcină foarte dificilă", a subliniat deputatul PAS în Parlamentul Moldovei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load