Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Deputat PAS, despre revenirea lui Plahotniuc: „Orice mostră din trecut este o provocare pentru noi”

29 oct. 2022,, 17:00   Politică
2938 0

Cei care au încălcat legea trebuie să vină în fața justiției, iar cei cinstiți pot să revină acasă și să-și continue activitatea, a subliniat deputatul PAS Vitali Gavrouc, referindu-se la anunțul fostului lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, că va reveni pe scena politică. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la TV8.

Întrebat dacă Plahotniuc ar putea fi o amenințare pentru guvernare, deputatul PAS a precizat că: „ceea ce a rămas în urmă după guvernările precedente este o povară grea pentru țara noastră și aceste provocări acum se developează în cadrul crizelor pe care le confruntăm: energetică, război și respectiv, orice mostră din trecut este o provocare și pentru noi.

Dar nu cred că putem vorbi despre o persoană sau două, așteptăm pe toți cei care cumva au încălcat legea să vină în fața justiției. Cei care au fost cinstiți, să vină să-și continue activitatea în țară”.

Fostul președinte al Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, care a fugit din țară în iunie 2019, după ce Guvernul democrat de atunci a cedat puterea, a anunțat într-un interviu pentru un portal media din țară că revine în politică. Plahotniuc nu va reveni, însă, și în Republica Moldova. Oligarhul sugerează că cel mai probabil va face politică de la distanță, iar cu oamenii de acasă și oponenții politici va comunica prin intermediul platformelor online.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?