TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Deputat PAS, despre propunerea PSRM de a semna un nou acord politic

Vicepreședintele Parlamentului și deputatul PAS, Mihai Popșoi, a comentat propunerea socialiștilor privind semnarea unui acord ACUM-PSRM.

El a precizat faptul că acest lucru se poate întîmpla numai după un amplu proces de reformare a justiţiei, demonopolizare, reforme economice şi măsuri de protecţie socială.

„Sîntem în discuţii privind planul de acţiuni al guvernului, care are drept priorităţi un amplu proces de reformare a justiţiei, demonopolizarea, reforme economice şi măsuri de protecţie socială.

Asigurarea independenței justiţiei este obiectivul principal al Guvernului Maia Sandu, iată de ce este important să primim sprijinul total al părților în acest proces.

Odată aprobate aceste acţiuni, nu vedem niciun impediment în semnarea unui acord care să specifice clar prioritățile din perioada următoare”, a scris Popșoi pe pagina sa de Facebook.


Astăzi Comitetul executiv politic al PSRM s-a întrunit în ședință. Comitetul a recomandat ca fracțiunea parlamentară PSRM să semneze un nou acord cu blocul ACUM.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load