X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Deputat: „La toamnă ar putea avea loc o lovitură de stat la Chișinău”

25 iul. 2022,, 12:30   Politică
6579 0

„Stăpînii Marinei Tauber mizează pe aceea, că în toamnă vor reuși să destabilizeze situația în țară și în urma unei lovituri de stat, vor prelua puterea, iar Marinocika va ieși din pușcăria meritată”.

Cu un asemenea scenariu a venit deputatul PAS Oazu Nantoi la sfîrșitul săptămînii trecute, după reținerea și plasarea în arest preventiv pentru 30 de zile, în Penitenciarul nr.13 a deputatei Partidului „Șor”, care figurează într-un nou dosar penal.

„Este Marina Tauber o politiciană curajoasă? Marina Tauber, spre deosebire de Ilan Șor, nu fuge din țară! La 21 iulie, în Parlament vine procurorul general interimar și solicită Parlamentului ridicarea imunității deputatei Marina Tauber. Parlamentul aprobă, și la tribună apare Marina Tauber, care acuză guvernarea de dictatură și amenință „PAS”-ul că „în cîteva luni ne vom schimba cu locurile”. Este Marina Tauber o politiciană curajoasă, convinsă că dreptatea e de partea ei? Nu cred. Mai degrabă, Marina Tauber nu este liberă în comportamentul său „curajos”, banii primiți pe durata mai multor ani trebuie răsplătiți. Mai degrabă, stăpînii ei mizează pe aceea, că în toamnă vor reuși să destabilizeze situația și, în urma unei lovituri de stat, vor prelua puterea – și Marinocika va ieși din pușcăria meritată, iar suma banilor aruncați în vînt pe 19 iunie curent vorbește despre disperarea lor. Mai degrabă, atunci cînd Marina Tauber vorbește despre termenul de ”cîteva luni”, ea, laolaltă cu stăpînii ei, se așteaptă ca în cîteva luni tancurile lui Putin vor ajunge la Chișinău și Marinocika o să-i întîmpine cu un buchet de flori și multiple săruturi voluptoase”, spune Nantoi.

Precizăm că, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana a admis la 23 iulie demersul procurorilor și i-a aplicat 30 de zile de arest preventiv deputatei Partidului „Șor”, Marina Tauber”, care este acuzată că a acceptat cu bună știință finanțarea Partidului „Șor” din partea unui grup criminal organizat, dar și pentru faptul că a falsificat raportul privind gestiunea financiară a Partidului „Șor” pentru semestrul I al anului curent, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și volumul mijloacelor utilizate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?