X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Demisia lui Stoianoglo ar însemna salvarea puterii din propria capcană - declarație

17 dec. 2021,, 12:01   Politică
4172 8

Refuzul lui Alexandru Stoianoglo de a demisiona din funcția de procuror general este un pas absolut corect, în caz contrar acesta ar fi luat parte la "cea mai mare lovitură de teatru" împotriva sa.

Opinia aparține liderului Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, și a fost exprimată la emisiunea "Puterea a patra".

Mocanu spune că Stoianolgo trebuie să-și apere poziție pînă la capăt, întrucît toate acțiunile declanșate împotriva sa de actuala guvernare sînt ilegale.

„Eu m-am bucurat cînd am auzit că Stoianoglo nu va demisiona, pentru ca dăcă cumva Stoianoglo demisionează sau dă curs mai multor insistențe venite de la Sturza și alții, precum că trebuie să demisioneze, că asta e puterea, atunci ar fi cea mai mare lovitură de teatru.

Ar trebui să spunem că în așa caz Stoianoglo salvează această putere dintr-o capcană pe care și-au tras-o ei singuri, o capcană în care trebuie să cadă, pentru că asemenea lucruri trebuie pedepsite, așa ceva nu se face.


De la modul în care s-a dus Litvinenco să se uite în ochii dușmanului în momentul în care este arestat, așa ceva făcea numai Stalin. Ăștia au avut emoție, au acționat nu pur și simplu instituțional, dar ca oameni care au trăit o emoție atunci cînd l-au văzut arestat.

Pe mine mă depășește o asemenea chestie, vorbim despre un om care nu s-a îmbogățit ilicit, nu a făcut crime...”, a relatat Mocanu.

8
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?