Criza energetică stiri: 791
Preşedintele stiri: 3236
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Demisia democratului Constantin Botnari rămîne un mister

30 noi. 2019,, 10:00   Politică
3313

Deși președintele Partidului Democrat promitea luni că deputatul Consantin Botnari, zis și „Borsetka lui Plahotniuc”, va demisiona din funcție, acest lucru nu s-a întîmplat.

Filip declara luni, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV, că Botnari își va depune mandatul de deputat pînă la sfîrșitul acestei săptămîni, acest gest făcînd parte din procesul de reformare a partidului.

La ședința de vineri a Parlamentului nu a fost însă vreun anunț cu privire la o cerere a lui Botnari de a demisiona. El nu a apărut însă nici la ședință, fiind anunțat drept absent.

Botnari nu a mai participat la o ședință a Parlamentului din luna august, el aflîndu-se mai mult în Marea Britanie.

Constantin Botnari a fost numit, de-a lungul timpului, „Borsetka” lui Vladimir Plahotniuc, fiind considerat omul cel mai de încredere al fostului lider PDM, avînd grijă să-i care acestui geanta cu bani, telefoane mobile sau alte bunuri.


El s-a remarcat la sfîrșitul anului trecut după ce i-a dat șefului său de partid portmoneul, pentru ca ultimul să remunereze un colindător.

Odată cu fuga lui Plahotniuc din Republica Moldova, și Botnari a dispărut din viața publică a țării.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав