X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3989

Demidețki, despre CC: "Salarii bune pentru muncă credincioasă"

10 dec. 2021,, 17:30   Politică
3310 5

"Dar nimeni nu a răspuns pentru faptul că Constituția a fost tratată ca o femeie, plăcută din toate punctele de vedere. Mai mult, chiar au decis să o răsplătească..."Așa a scris cunoscutul jurnalist Valerii Demidețko pe o rețea de socializare.

"Se discută despre majorarea salariilor pînă la 80 de mii de lei pe lună membrilor "celei mai constituționale curți din lume" din Moldova. Ea a devenit vestită prin faptul că a fost manipulată de politicieni, care pînă nu demult, potrivit fostului ministru adjunct al Justiției, ofereau ca o "imprimantă nebună", verdicte de pe laptopul unuia dintre apropiații oligarhului fugar. Precum și alte decizii rușinoase. Unele dintre ele au fost ulterior anulate de către judecătorii înșiși, în ciuda faptului că ele s-au încheiat cu verdictul "definitivă, nu poate fi supusă nici unei căi de atac", transmite cuvintele jurnalistului redacția Noi.md.

Demidețki menționează că nimeni nu a răspuns pentru faptul că Constituția a fost tratată ca o femeie plăcută din toate punctele de vedere... Mai mult, se pare că chiar au decis să încurajeze....

"Marele Bismarck a spus că "cu legi proaste și oficiali buni, poți foarte bine să conduci țara. Dar dacă oficialii sînt răi, nici cele mai bune legi nu vor ajuta". Marea Britanie, Suedia și alte țări cu care încercăm să ne asemănăm, ca maimuța cu ochelari din fabula lui Krîlov, nu au nici Constituție, nici instanță care o interpretează la voința anumitor politicieni. Și nimic, se descurcă bine ... Poate că este timpul ca și noi să citim o altă fabulăa lui Krîlov despre orchestră? Acolo, în afară de "maimuța obraznică" mai era și un măgar...”.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?