X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Demidețchii: În Moldova trebuie interzisă deținerea dublei cetățenii de către demnitarii de stat

30 ian. 2021,, 16:00   Politică
5892 17

Valerii Demidețchii, directorul reprezentanței TASS în Moldova, este de părere că deținerei dublei cetățenii de către demnitarii de rang înalt trebuie interzisă în R.Moldova.

O problemă este și faptul că unii membri ai Consiliului Suprem de Securitate dețin pe lîngă cetățenia R.Moldova, și cetățenia altui stat.

"Este inacceptabil. Atunci cînd obții cetățenia altui stat, depui și jurămînt acestei țări să slujești inereselor acestei țări. Puteți A Priori fi acuzat de trădarea intereselor unui sau altui stat. De ce? Pentru că statele cît de bune relații diplomatice nu ar avea, au interese diferite. Faptul că unii membrii CSS că au cetățenie dublă - este un lucru foarte rău cînd reprezentanții conducerii de vîrf a țării dețin dublă cetățenie, apar întrebări. Pentru noi acest subiect este și mai dureros, sîntem una din țările unicale în care unele partide fac apeluri deschis la lichidarea țării și insistă pe unirea cu țara vecină în detrimenul voinței majorității cetățenilor", a declarat Demidețchii în cadrul unei emisiuni televizate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?