COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Demidețchi: Sandu nu va mai dori să-l ducă pe Năstase în Parlament

Demidețchi: Sandu nu va mai dori să-l ducă pe Năstase în Parlament

Astăzi niciunul dintre deputați nu vrea să se despartă de mandatul său. Și opoziția vrea să obțină puterea prin toate mijloacele.

Despre aceasta a declarat în cadrul emisiunii "Întrebarea principală" cu Iulia Fiodorova la NTV, șeful reprezentanței TASS în Moldova, Valeriu Demidețchi, transmite eNews.

"Toți înțeleg că astăzi legislația moldovenească a fost alcătuită de predecesori, în așa mod încît orice demisie a Guvernului Chicu duce inevitabil la alegeri anticipate. Mulți spun că ar putea face un guvern al democraților. Ei nu pot face acest lucru, deoarece președintele îl propune de două ori domnul pe Chicu la funcția de prim-ministru. Mai departe CC etc.".


Jurnalistul spune că astăzi PDM are 30 de mandate, în mare parte din contul resurselor administrative. Iar la următoarele alegeri noi, el va lua în cel mai bun caz de 3-4 ori mai puțin. ACUM va fi? Nu, pentru că doamna Sandu nu va dori să-l tîrască pe Năstase în Parlament. Deci, ce cred mulți despre mandate, trebuie să muncim și de ce au nevoie ei de alegeri anticipate?

"Avem dintre cei care susțin opoziția. Alții spun, lăsați guvernarea să funcționeze. Așa și trăim. Trăim într-o perioadă de tranziție prelungită. Dar, slavă Domnului, la noi nu s-au bătut ca în Rada ucraineană. Ocazional se distrau cînd în Parlament era Ghimpu".

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load