Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Demidețchi: După alegeri, vom avea o nouă cerere de formare a guvernului

22 oct. 2019,, 10:45   Politică
2934 6

Valeri Demidețchi consideră că actualul Cabinet de Miniștri al Moldovei lucrează, ca să spunem mai ușor, destul de rău.

Această opinie a fost exprimată de șeful reprezentanței TASS în Republica Moldova în cadru”Emisiunii special” pe canalul NTV Moldova, transmite enews.md.

„În calitate de observator extern, am urmărit guvernul și am înțeles că el a fost numit „de la genunchi”. Acest lucru a fost clar deja în iunie a acestui an. Dar a trecut ceva timp și a devenit clar că a venit timpul ca noul guvern să fie readus la starea normală de lucru.

Este clar că mulți au ajuns în funcții ministeriale în calitate de „eroi”. Foarte curînd, unii dintre ei au fost concediați. Mi se pare că la sfîrșitul alegerilor locale vom vedea noi solicitări de formare a guvernului. De data aceasta – mult mai dure. Pentru că guvernul actual funcționează rău.

Cred că Partidul Democrat a aruncat o mulțime de bani pentru a păstra măcar o parte din puterea locală. Acest lucru îi va permite să mențină accesul la anumite fluxuri financiare. Democrații s-au bucurat cînd au văzut cum funcționează noul guvern. Se pare că ei au judecat astfel: oamenii vor vedea că multe dintre problemele lor nu sînt rezolvate și vor cere o schimbare în componența guvernului”, spune Demidețchi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?