Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Delegația UE la Chișinău prezintă Buletinul informativ Cooperarea UE-Moldova

31 ian. 17:49   Politică
1715 1

Delegația UE la Chișinău prezintă Buletinul informativ Cooperarea UE-Moldova pentru perioada noiembrie - decembrie 2022.

Această ediție include o retrospectivă a celor mai importante evenimente și rezultate înregistrate, în perioada vizată, de proiectele finanțate de Uniunea Europeană și Echipa Europa, pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a Republicii Moldova, precum și pentru sporirea rezilienței energetice și consolidarea securității țării.

„Mulțumim proiectelor Uniunii Europene pentru împărtășirea celor mai impresionante rezultate și activități în susținerea țării pe direcția integrării europene, îmbunătățirea serviciilor publice locale, dezvoltarea IMM-urilor, promovarea antreprenoriatului social, abilitarea tinerilor și a femeilor, conservarea patrimoniului național, digitalizarea rezilientă și multe altele”, se arată în comunicatul Delegației UE.

0
0
0
1
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?