Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Delegația R.Moldova, în discuții cu directorul Serviciului Federal Penitenciar al Rusiei

23 noi. 2019,, 17:23   Politică
3650 0

Directorul interimar al Administrației Naționale a Penitenciarelor din cadrul Ministerului Justiției al Republicii Moldova, Liuba Jignea-Suveică, a avut o întrevedere cu Directorul Serviciului Federal Penitenciar al FR, ALeksandr Kalaşnikov.

La discuții a participat și șeful departamentului Administrației Naționale a Penitenciarelor din cadrul Ministerul Justiției din Moldova, Alexandru Crudu, pe de altă parte.

Rusia și Moldova au cooperat activ în domeniul penal. Reprezentanții serviciului penitenciar din Moldova au vizitat în repetate rînduri diferite instituţii penitenciare administrate de Serviciului Federal Penitenciar din Rusia, participînd la conferințe științifice și practice desfășurate pe baza instituțiilor de instruire ale Serviciului Federal Penitenciar din Rusia.

Actualmente, este examinată chestiunea privind participarea serviciului penitenciar din Moldova la Consiliul șefilor serviciilor penitenciare din statele membre ale Comunității Statelor Independente. Moldova deţine, în prezent, statutul de observator în cadrul acestui Consiliu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?