Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Degrabă Candu va striga „întoarceți miliardul”

6 iul. 2020,, 09:28   Politică
5359 8

Potrivit Mișcării de Tineret „Urmașii lui Ștefan”, societatea moldovenească asistă de cîtva timp la un show politic probabil fără precedent în țara noastră.

Gruparea criminală a lui Candu – Șor – Plahotniuc a provocat recent tulburări politice puternice la Chișinău. Nu deoarece au inițiative bune, proiecte de legi (așa cum menționau cînd au părăsit PD), ci pentru că au investit milioane de dolari, cel puțin așa se vehiculează în presa moldovenească, în cumpărarea deputaților.

Așa s-a întimplat și cu Ștefan Gațcan, care a mărturisit colegilor să este presat și că i se propun bani mari. Cel mai probabil asta și s-a întîmplat, iar atunci cînd acesta a depus mandatul de deputat, cei de la PRO Moldova au lansat atacuri dure asupra Președintelui și fracțiunii PSRM în Parlament.

Este evident, probabil ăștia au făcut investiții serioase în Gațcan, iar cum se cunoaște, investițiile trebuie apărate. Ardoarea cu care Candu apăra aderarea lui Gațcan la grupul lor criminal amintește mult de o frază în limba rusă „Это моя корова, и я её дою”.

Tot în acest timp, criminalii care au jăfuit țara de MILIARD, AIR MOLDOVA, TUTUN CTC, GĂRILE AUTO și milte alte proprietăți, au început să ceară întoarcerea acestora. De rîs, la prima vedere, dar în esență, de plîns.


În acest context, liderul mișcării, Dumitru Roibu, speră foarte mult că asta se va întîmpla, că Procuratura Generală va accelera pe dosarele respective, iar CANDU va sta la pușcărie pentru crimele produse împotriva statului și a poporului.

Pe final, întrebarea e retorică, „Candu, cînd întorci miliardul și alte proprietăți ale statului?”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?