Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Declarație: Vrem să vedem o finalitate în dosarele lui Șor și Plahotniuc

22 dec. 2019,, 12:15   Politică
7367 7

Cred că justiția în țara noastră este una selectivă, ea se joacă, manipulează viețile și destinele oamenilor. Nu ar trebui să fie așa.

Acest lucru a fost declarat de către Vladimir Bolea, deputat din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de pe NTV, relatează Noi.md cu referire la Enews.md.

- Avînd în vedere că Procurorul General tocmai a fost investit în funcție, așteptăm măsuri concrete de la el. Momentan aici se fac remanieri, mișcări, percep asta drept ceva normal. El trebuie să-și creeze propria echipă cu care să poată lucra și să dea rezultate. Eu personal nu îl cunosc, l-am văzut la televizor. Noi toți în Moldova așteptăm acțiuni concrete. Priviți, au fost o mulțime de dosare de rezonanță: atît în statul capturat, cît și în furtul miliardului. Există trei chestiuni principiale în care toată lumea așteaptă un răspuns.

Justiția în Moldova va funcționa atunci cînd vor începe să apară rezultatele. Vara a fost retrasă imunitatea de la patru deputați. Nu în zadar. Vrem să vedem o finalitate a acestor acțiuni. A avut un stat capturat, au fost inițiate anumite acțiuni vizavi de acești deputați. 3 deputați din Partidul Șor și unul din PD. Ori renunțăm la acuzații sau nu. Vrem să vedem o finalitate în dosarul lui Șor, în dosarul lui Plahotniuc. A fost dosarul lui Petic, a fost eliberat, iar acum iarăși se vorbește despre unele dosare. Nu era clar de ce l-au închis și acum nu este clar de ce l-au eliberat. Domnul Cebotari care s-a întors din Germania, a fost condamnat la 7 ani. Nu în zadar. Nu e o amendă simplă de 1000 de lei. A fost în Germania, s-a întors, a fost iertat.

Adică vorbim despre faptul că justiția în țara noastră este una selectivă, ea se joacă, manipulează viețile și destinele oamenilor. Nu ar trebui să fie așa. Noul guvern ar trebuie să pună la punct aceste probleme. Depinde de ministrul Justiției, de judecători și de alte structuri, de Procurorul General. Și cel mai important este ca politicienii să nu să se implice în niciun caz ”, s-a arătat convins Bolea.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?