Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Declarație: "Usatîi și-a demascat toate legăturile cu Plahotniuc și faptul că a lucrat pentru el!"

5 mai. 2020,, 13:00   Politică
4611 6

Primarul de Bălți, liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi, și-a demascat toate legăturile cu fostul președinte al PDM, oligarhul fugar Vladimir Plahotniuc și faptul că a lucrat pentru el.

Declarația a fost făcută de deputatul din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, comentînd participarea lui Renato Usatîi la emisiunea "Politica" cu Natalia Morari la postul TV8, transmite Noi.md.

"El trebuia să lovească în Dodon, să-i susțină pe judecătorii Curții Constituționale, pe Sandu, să-l curețe pe Plahotniuc. La început, așa și a fost. Dar apoi Natașa l-a zdruncinat foarte tare! Și toate pentru că anterior Usatîi declara că va deveni un candidat unic de dreapta. În plus, el a început să fure diaspora de la Sandu.

Pînă la sfârșitul emisiunii, Morari i-a citit cîteva întrebări de la Sorin Stati despre legătura strînsă dintre Usatîi cu Damir și Botnari. Și aici Usatîi a început…

Mai pe scurt, Usatîi și-a divulgat toate legăturile cu Plahotniuc și faptul că a lucrat pentru el!", a menționat Bogdan Țîrdea, explicînd totul detaliat pe puncte.


”1) Sorin Stati l-a acuzat pe Usatîi că s-a întors în țară cu ajutorul lui Dorin Damir. Usatîi a început să se bîlbîie, recunoscînd, practic, acest lucru.

2) Usatîi a recunoscut că s-a întîlnit cu finul lui Plahotniuc, Damir, sîmbătă, precizînd că ei împreună planifică ceva ce "nu-i va plăcea lui Igor Dodon".

3) Și el mai comunică strîns cu celălalt fin al lui Plahotniuc - Candu. Acesta a mărturisit acest lucru cu trei zile în urmă și l-a lăudat pe Usatîi.

4) A evitat demonstrativ întrebarea despre legătura sa strînsă cu V. Botnari (ex-directorul SIS), dar toată lumea a înțeles totul.

5) Usatîi a declarat că Șor, nu Plahotniuc se află în spatele "Pro Moldova". Adică, l-a spălat pe Plahotniuc, numindu-l pe Șor în funcția de păpușar!

6) A recunoscut că primește informații de la PG, MAI, SIS. Informațiile i le oferă cetățenii patrioți! Dar aici a dat-o în bară! Usatîi a uitat că în vara anului 2019 el a declarat că Damir controlează PCCOCS, Procuratura Anticorupție! Acum înțelegeți de unde el a avut Kroll-2?

7) A amenințat că după 15 mai va ieși la proteste și va înlătura regimul lui Dodon.
Se pare că despre asta el a vorbit cu Damir și asta ar trebui să nu-i placă lui Dodon! Mulțumim pentru mărturisire.

"Ce avem în final?

1. Usatîi își coordonează acțiunile cu finii lui Plahotniuc - D. Damir și A. Candu;

2. Susținînd judecătorii CC, el se pronunță astfel împotriva creditului din Federația Rusă;

3. Usatîi primește informații de la SIS, PG, adică de la oamenii lui Damir și Botnari;

4. Usatîi a îndemnat la răsculare împotriva lui Dodon sau, după cum spune M. Sandu, a "regimului pro-rus"!", a subliniat Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?