X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Declarație: Unor deputați PDM li s-ar fi propus cîte 350 de mii de euro pentru a părăsi partidul

19 noi. 2019,, 09:13   Politică
6560 6

Președintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, primar al orașului Bălți, declară că unor deputați din Partidul Democrat li s-ar fi propus sume de cîte 350 de mii de euro pentru a părăsi formațiunea.

Acest lucru l-ar fi făcut unul dintre actualii parlamentari din fracțiunea PDM. Politicianul nu a spus clar din partea cui vin banii, dar a lăsat să se înțeleagă că în această chestiune ar fi fost implicat și fostul lider democrat Vladimir Plahotniuc, transmite IPN.

Renato Usatîi declară că persoana care ține legătura și în prezent cu fostul lider democrat Vladimir Plahotniuc ar fi deputatul Eugen Nichiforciuc, care ar fi și inițiatorul ideii de destrămare a fracțiunii PDM în Parlament. Potrivit politicianului, săptămîna trecută 16 deputați democrați ar fi fost gata să părăsească rîndurile PDM și să voteze pentru demiterea Guvernului condus de Maia Sandu. „Eugen Nichiforciuc a fost omul care le propunea colegilor săi cîte 350 de mii de euro pentru a părăsi rîndurile partidului. Munca aceasta are loc în ultima lună, la această chestiune s-a conectat Contantin Botnari (n.r. deputat PDM), pentru aceasta special el a revenit de la Londra în Republica Moldova acum două săptămîni. Nichiforciuc cu unii nu a reușit să se înțeleagă”, a declarat Renato Usatîi în platoul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul TV8.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?