Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Declarație: Toți cei vinovaţi de „furtul miliardului" vor fi pedepsiți

11 iul. 2019,, 11:20   Politică
3450 1

Toți cei responsabili de „furtul miliardului“ vor fi pedepsiţi, pentru că există o voință politică, care este acum prezentă în exces în Parlamentul Republicii Moldova în actuala majoritate parlamentară.

Este declaraţia făcută de către vice-președintele Parlamentului, șeful comisiei parlamentare speciale pentru constatarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar al Moldovei și investigarea cazurilor de fraudă bancară, Alexandru Slusari, care a fost invitatul emisiunii „Întrebarea principală” de la postul de televiziune NTV-Moldova, transmite Noi.md.

„Nu-mi amintesc să fi existat atîta voința politică în trecut. Revenind la alianța noastră, creată la 8 iunie, este imposibil să spun cît timp aceasta va dura, ce se va întîmpla în continuare. Va mai trece timp, ceva se va schimba. Nimeni nu anulează diferențele noastre doctrinare, dar acum există voință politică de a dezvălui toate aceste abcese, toate schemele, tot ceea ce este. A spune că sînt pe deplin mulțumit de modul în care ne mișcăm ar fi neadevărat. Desigur, avem şi unele greșeli, scăpări. Aş vrea şi eu să ne mișcăm mai repede. Dar credeţi-mă, voința politică este acum atît de puternică, și toată lumea vrea să deconspire cît mai repede aceste scheme pentru a arăta tot ce s-a întîmplat și pentru a găsi banii sustraşi de la pensionari, de la cei din sectorul public, făcîndu-ne țara una dintre cele mai sărace. Credeţi-mă, vom realiza multe lucruri cu această voință politică dacă ea va dura cît mai mult timp posibil”, a subliniat Alexandru Slusari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?