COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: "Timpul va arăta cum se vor comporta cei de dreapta fără ajutorul SUA"

Declarație: "Timpul va arăta cum se vor comporta cei de dreapta fără ajutorul SUA"

Timpul va arăta cum se vor comporta cei de dreapta în Moldova fără ajutorul suficient al partenerilor americani.

Declarația a fost făcută de deputatul Parlamentului Republicii Moldova din partea Partidului Socialiștilor, Gaik Vartanean, comentînd special pentru eNews ultimele evenimente care au loc în SUA.

În America au loc alte proteste în masă. A ieșit populația de culoare. Manifestanții sînt suprimați de poliție și de trupele Gărzii Naționale. Experții se întreabă: cînd au loc astfel de evenimente în propria țară, vor acorda americanii atît de multă atenție țării noastre?


"Este evident că astăzi prioritară pentru SUA este politica lor internă. Căci acolo s-au dezlănțuit pasiunile nebune care au provocat moartea unui om. Se știe că în astfel de cazuri polițiștii se comportă foarte dur. Desigur, atunci cînd se înrăutățesc problemele acasă, chiar și într-o astfel de putere mare, rămîne mai puțin timp și atenție pentru problemele altora. Se are în vedere , în primul rînd, țările est-europene. Iar cum se vor comporta cei de dreapta, fără ajutorul suficient al partenerilor americani, va arăta timpul", a declarat deputatul PSRM.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load