X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Declarație: Sper că după alegeri, Maia Sandu va înțelege că este nevoie de dialog

2 mai. 2021,, 13:00   Politică
5294 13

Partidul Democrat va participa, cel mai probabil, de unul singur la alegerile parlamentare anticipate, organizate pe „muchie de cuțit”.

„Democrația în Republica Moldova șchiopătează, uneori se face abuz de democrație, iar Curtea Constituțională s-a transformat într-un instrument de soluționare a problemelor politice”, a declarat Dumitru Diacov pentru unimedia.

„Această situație nu poate și nu trebuie să mai continue, de aceea alegerile trebuie desfășurate cît mai rapid ca să iasă unele partide de pe baricade.

Eu sper că după alegeri, doamna Maia Sandu va înțelege că este nevoie de dialog și de conlucrare între forțele politice, între instituțiile statului”, a declarat Dumitru Diacov.

Președintele de onoare al PD a vorbit și despre plecările din formațiune, precum și despre „locomotiva” de mai departe.

„Nimeni nu se gîndește la schimbarea „locomotivei” în ajun de alegeri.

În Partidul Democrat au fost aduși unii oameni, într-o anumită perioadă, cu sila sau cu bombonica. Iată anume aceștia și au plecat, odată cu schimbarea situației în partid”, a explicat Diacov.

Ce va face cel mai longeviv deputat în aceste alegeri, va participa sau se va retrage din politică, unde va petrece sărbătorile de Paști și ce activitate de suflet mai are, aflați din emisiune:

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?