Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Declarație: "Soroșii" sînt oameni care vînd suveranitatea țării lor" (VIDEO)

26 oct. 2020,, 11:10   Politică
7343 10

"Soroșii" este sinonim cu trădătorii de Patrie, aceștia sînt oameni care vînd suveranitatea și valorile propriei țări.

Declarația a fost făcută de deputatul parlamentului din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, vorbind la studioul REN Moldova despre noua sa carte lansată, dedicată activității ONG-urilor din Moldova: "Societatea civilă în Republica Moldova: Sponsori. ONGcrație. Razboaie
culturale", transmite Noi.md.

El a menționat că, cu ajutorul "soroșilor", Occidentul dorește să asigure controlul asupra statelor, asupra elitelor și asupra resurselor acestui stat, ei urmăresc interesele sale politice și economice.

{{467269}Noi numim "soroși" trei guverne. De exemplu, ultimul astfel de guvern al Maiei Sandu aproape în întregime a constat din astfel de "soroși". Întregul guvernul era alcătuit din "soroși" cu excepția ministrului Apărării și a lui Andrei Năstase. "Sorosși" sînt oameni care se află în spatele granturilor lui Soros și, uneori, și în spatele granturilor Fundației Europene pentru Democrație. Adică, aceștia sînt oamenii care vînd suveranitatea țării lor. Dacă e să luăm o țară normală, atunci pentru aceasta ei ar fi fost judecați pentru trădare de Patrie. Despre aceasta vorbesc, apropo, deputații din Ucraina, că ei în guvern au trădători de Patrie și aceștia sînt - "soroseii". Adică acestea sînt sinonime. Trădător de patrie și "soros" este sinonim, deoarece aceștia sînt oameni care servesc unui interes străin, contrar interesului național. Aceștia sînt oameni care vînd suveranitatea, pămîntul și valorile propriei țări", a subliniat Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?