Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Declarație: "Sîntem pentru alegeri anticipate, dar trebuie să stabilim termene reale"

9 dec. 2020,, 15:30   Politică
4384 6

Partidul "Șor" pledează pentru alegeri parlamentare anticipate în Moldova, însă consideră că trebuie căutate termene reale, ținînd cont de situația social-economică din țară, relatează Noi.md.

Declarația a fost făcută de deputatul în Parlamentul RM, vicepreședintele Partidului ”Sor”, Marina Tauber, într-un comentariu pentru eNews, menționînd că formațiunea politică pe care ea o reprezentată nu este în coaliție cu nici o forță parlamentară și Partidul "Șor" votează pentru proiecte și inițiative, pornind de la utilitatea lor pentru cetățeni, dar nu de la acorduri politice între partide.

"Noi nu am făcut alianță parlamentară nici cu partidele de dreapta, nici cu cele de stînga. Acționăm în interesul electoratului care ne-a votat și ne-a delegat în legislativ. Noi sîntem pentru alegeri parlamentare anticipate, dar considerăm că trebuie căutate termene reale, ținînd cont de situația social-economică. Și votăm numai atunci cînd vine vorba de legi strict necesare pentru popor", a declarat Marina Tauber.

Comentând protestele de duminică organizate de președintele ales, ea le-a numit lipsite de sens și foarte periculoase.

"Cei de dreapta s-au comportat iresponsabil față de oameni în aceste condiții epidemiologice complicate", consideră Tauber.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?