TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Declarație: Sandu vrea alegeri anticipate ca să scape de Năstase

Declarație: Sandu vrea alegeri anticipate ca să scape de Năstase

Maia Sandu vrea alegeri anticipate ca să scape de Năstase, iar acesta vrea candidat apolitic la Președinție ca să scape de Sandu.

Declarația a fost făcută de șeful statului, Igor Dodon, în cadrul unei noi ediții a emisiunii „Președintele răspunde”, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.


Întrebat de un cetățean dacă blocul ACUM mai există sau nu, președintele a zîmbit și a răspuns:

"În primul rînd, eu nu știu dacă putem să le dăm apreciere dacă există sau nu. Aceasta e treaba lor internă, însă mie mi se pare că Sandu și Năstase vor să scape unul de altul. Maia Sandu vrea alegeri anticipate ca să scape de Năstase, pentru că acesta în următorul Parlament nu va trece, iar Năstase vrea un candidat apolitic la Președinție ca să scape de Sandu. iată așa unul vrea să scape de altul", a explicat Igor Dodon.

Potrivit șefului statului, partenerii externi încearcă să-l convingă pe Năstase să cedeze la cursa prezidențială în favoarea Maiei Sandu.

"Eu știu că sînt presiuni de pe extern. Partenerii europeni încearcă să-l convingă pe Năstase să mai cedeze o dată. Eu cred că Andrei Năstase iar va ceda, iar noi avem alte priorități, să schimbăm viața înspre bine", a mai spus Dodon.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load