X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Declarație: Rusia a făcut o investiție politică extraordinară în Moldova

9 iul. 2019,, 11:00   Politică
4383 9

Rusia a ajutat Moldova să decriminalizeze țara și să o readucă la standardele democratice, iar autoritatea Federației Ruse a crescut semnificativ. Rusia a făcut o investiție politică extraordinară în Moldova!

Despre acest lucru a declarat, într-un interviu acordat Komsomolskaya Pravda, fostul consilier al președintelui Republicii Moldova, ex-deputat al Partidului Comuniștilor, Mark Tkaciuk, transmite Noi.md.

Comentînd publicarea unor articole din Rusia precum că Rusia a pierdut totul în Moldova și a cedat-o americanilor, el a menționat: "Da, pentru ruși este un stres serios faptul că Rusia a devenit brusc un factor de democratizare și stabilizare".

Potrivit lui, acesta a fost un rol neașteptat, iar Dmitri Kozak i-a încîntat pe toți și a cucerit simpatia publicului din partea partidelor de dreapta.

"Din punct de vedere istoric, valorile occidentale au venit în Moldova din Orient, din Rusia, pentru că la vest de noi era Turcia. Vestul Ucrainei se învecinează cu Polonia, care era sub influența imperiului austriac, de aceea Rusia este percepută diferit acolo. Iar la noi toate inovațiile veneau de la ruși. Și Kozak a continuat în mod inconștient această tradiție atunci cînd a spus că sîntem gata să vă ajutăm să decriminalizați țara și să vă întoarceți la standarde democratice", a menționat Mark Tkaciuk.


"Toți au rămas uimiți?", a întrebat jurnalista Daria Aslamova.

"Puțin spus! Autoritatea Rusiei a crescut de cîteva ori! Țineți minte: Rusia a făcut o investiție politică extraordinară în Moldova", a declarat fostul consilier al președintelui Republicii Moldova, fost deputat al parlamentului, Mark Tkaciuk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?