Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Declarație: "Președintele a fost împiedicat să lucreze timp de trei ani, dar în ultimul an el a făcut foarte multe"

16 oct. 2020,, 18:20   Politică
7849 16

Deși președintele Moldovei, Igor Dodon, a fost împiedicat să lucreze timp de trei ani, în ultimul an el a făcut foarte multe. Și în primul rînd în stabilirea relațiilor atît cu Vestul, cît și cu Estul.

De această părere este deputatul din partea Partidului Socialiștilor, Anatol Labuneț, în "Interviu exclusiv" (Эксклюзивном интервью) cu Nina Dimoglo la REN-TV, transmite eNews.

Deputatul PSRM a menționat că îl susține pe Igor Dodon, pentru că el a făcut foarte multe lucruri, deși nu i s-a permis să muncească și a fost suspendat de mai multe ori.

"În cei 4 ani de mandat, trei ani nu i s-a dat voie să lucreze. El a fost suspendat pentru 15 minute de la putere, atunci cînd au avut nevoie, pentru el au semnat decrete, legi. De aceea, activitatea sa principală de îmbunătățire a calității vieții cetățenilor a avut loc în ultimul an. El încearcă tot timpul să stabilească relații atît cu Estul, cît și cu Vestul. Noi nu avem priorități în prietenie. Există Vestul și Uniunea Europeană, Estul și Uniunea Euroasiatică. Aceasta este cea mai importantă direcție în activitatea președintelui. El face totul pentru a uni cetățenii noștri din RM, indiferent de naționalitate", a subliniat Anatol Labuneț.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?