Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Declarație: Politicienii moldoveni se duc în Israel sau să se roage, sau la Șor

21 feb. 2020,, 15:45   Politică
3910 5

„Politicienii moldoveni se duc în Israel sau să se roage, sau la Șor”. Asta a declarat democratul Veaceslav Nedelea cu referire la vizita în Țara Sfîntă a foștilor colegi Andrian Candu și Sergiu Sîrbu.

„Dl președinte (n.r. – Pavel Filip) azi a vorbit de unele subiecte care m-au șocat. Cum dl Candu și dl Sîrbu, împreună cu alți colegi, s-au dus în Israel. Politicienii moldoveni se duc în Israel sau să se roage, sau la Șor”, a declarat Veaceslav Nedelea în cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

Sergiu Sîrbu a recunoscut că a mers cu Andrian Candu în Israel, dar a negat că s-au văzut cu Ilan Șor: „Ne-am întîlnit cu dl Rothschild într-o vizită privată. Regret că stimatul coleg a hotărît să spele rufele aici. Sunt speculații adevărate. A fost o vizită privată, nu am mandatul dlui să vorbim despre asta”, scrie Noi.md cu referire la agora.md.

Amintim că ex-deputații Partidului Democrat din Moldova Sergiu Sîrbu și Andrian Candu au apărut într-o fotografie alături de omul de afaceri Nathaniel Rothschild, fostul proprietar al Avia-Invest, compania concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău. Potrivit lui Andrian Candu, a fost vorba de o întîlnire privată și „a fost făcută în interes de prietenie”. „Nu a fost nimic conspiraționist”, a insistat Sergiu Sîrbu.

Iar președintele PDM, Pavel Filip, a declarat că întîlnirea „nu are nicio legătură cu Partidul Democrat”. „Nu au reprezentat formațiunea în acele discuții. Să nu încerce cineva să facă o legătură”, a menționat acesta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?