Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Declarație: Plahotniuc și Șor vor să se răzbune

29 mai. 2020,, 11:20   Politică
4415 11

Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor joacă un Joc împotriva socialiștilor, însă președintele țării, Igor Dodon și prim-ministrul Ion Chicu, se descurcă cu problemele, în pofida situației financiare complicate, ceea ce adaugă puncte în favoarea alegerii repetate ca președinte a actualului șef de stat.

O astfel de opinie pentru eNews a exprimat politologul, diplomatul Victor Borșevici, comentînd situația politică curentă din țară, atunci cînd forțele de dreapta tac, și ei încă nu reușesc să demită guvernul Chicu, și de aceea ei vor să-și ia revanșa la alegerile prezidențiale, relatează Noi.md.

"Maia Sandu a procedat logic, declarînd că pe dreapta trebuie să fie cîțiva candidați. Se pare că ea e sigură pe ea. Și nu vrea să se distragă prin confruntarea cu alții și să-și împovăreze propria reputație politică cu prezența lor", a menționat Victor Borșevici.

În opinia lui, Plahotniuc și Șor joacă un joc împotriva socialiștilor și, ca o anumită forță, nu vor lansa iar spoileri, căci nici timpul nu au suficient. "Dar fără turul doi la alegeri, după cum se vede, nu se poate. Maia Sandu înțelege perfect acest lucru și de aceea nu-și cheltuie puterea în zadar. Ea se pregătește pentru lupta principală", a declarat Victor Borșevici.

El a remarcat schimbările pozitive în țară, subliniind că situația se stabilizează treptat.


"Ion Chicu și Igor Dodon se descurcă cu problemele. Ei sînt bravă, pentru că în situația de instabilitate financiară acest lucru nu este ușor. Acestea sînt niște puncte în favoarea președintelui", a spus Borșevici.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?