Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Declarație: PDM are nevoie de fețe noi, de idei și abordări noi

11 ian. 2020,, 10:44   Politică
4868 2

PDM este în proces de reformare și caută nu doar fețe noi care ar putea să îi ajute să revină la guvernare, dar și idei noi și abordări noi, scrie Noi.md cu referire la un interviu acordat de liderul democraților, Andrian Candu, pentru unimedia.info.

”Asta se încearcă. Deja s-au identificate persoane noi, care nu au fost în conducerea echipei. Cu siguranță vom veni cu unele idei și persoane noi la nivel de vicepreședinți. Partidul are nevoie de fețe noi, nu doar ca și imagine, dar de idei, abordări noi.”, a spus Candu.

Totodată acesta spune că de fapt procesul de schimbare care are loc în cadrul PDM nu este o reformă ci în primul rînd o schimbare a abordărilor.

”Eu nu i-aș spune reformare. În primul rînd s-a schimbat conducerea, în al doilea rînd, pînă la ora actuală, nu sînt formate toate organele constitutive și statutare ale partidului. Sunt mai multe chestiuni legate de structurile interne ale partidului, ceea ce ține de organizațiile oamenilor în etate, organizația femeilor, organizația tinerilor. Însă se lucrează la unele strategii de dezvoltare și la planurile de acțiuni, inclusiv pentru anul 2020. Încă se discută despre procesul de luare a deciziilor în mod transparent, colegial, să nu existe frustrări sau nemulțumiri. Este un proces de transformare, care nu se face peste noapte. Întotdeauna a fost în proces de schimbare. Acum trebuie să tragem concluzia dacă au fost transformări bune, care au adus progres sau au adus regres. O caracteristică a anului 2019 este faptul că PDM a ajuns în opoziție și, respectiv, presupune o altă abordare”, a mai adăugat democratul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?