Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Declarație: PAS va susține necondiționat toate demersurile Președintei Maia Sandu

23 feb. 2021,, 21:43   Politică
2728 9

Partidul Acțiune și Solidaritate spune că a luat act de decizia Curții Constituționale și că în continuare va susține necondiționat toate demersurile Președintei Maia Sandu în căutarea soluțiilor pentru declanșarea anticipatelor.

”Este un conflict politic dintre două autorități ale statului – un Parlament nelegitim şi nereprezentativ pe de o parte şi un Preşedinte votat de un milion de oameni, mandatat să lupte cu acest Parlament nelegitim şi nereprezentativ. Singura soluție sînt alegerile anticipate şi resetarea Parlamentului!, scrie într-un comunicat al formațiunii.

Totodată, aceasta spune că toți cetățenii știu ce se întîmplă cînd hoții conduc statul - furtul miliardului, furtul aeroportului, sărăcie, scheme și abuzuri.

”Noi nu putem permite să ne întoarcem la acele vremuri. Atît timp cît un prim-ministru depinde de voturile lui Șor, Plahotniuc și Dodon în Parlament, activitatea acestuia este compromisă din start. Intenția acestor oameni nu este pentru a face legi, ci de a continua schemele și a fura cetățenii în continuare. PAS va susține necondiționat toate demersurile Președintei Maia Sandu în căutarea soluțiilor pentru declanșarea anticipatelor. Vom lupta alături de cetățeni pentru a scăpa Parlamentul și țara de hoți.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?