COVID-19 : VACCINAȚI 1 008 613  INFECTAȚI 423 56 (+6199)   TRATAȚI 374 873     DECESE 10 584(+18)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 537
Coronavirus stiri: 7867

Declarație: "OSCE joacă un rol foarte important în procesul de reglementare transnistreană"

30 noi. 2021,, 15:10   Politică
1984 1

OSCE joacă un rol foarte important în procesul de reglementare transnistreană și este o instituție care ajută autoritățile Moldovei să mențină această stabilitate relativă în jurul țării noastre.

Despre acest lucru a declarat în cadrul unei conferințe de presă viceprim-ministrul, Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu, răspunzînd la întrebările jurnaliștilor, transmite Noi.md.
El a amenționat că

El a menționat că chiar mîine va participa la ședințe miniștrilor de Externe ai OSCE, la care, așa cum a fost planificat, va fi adoptată o declarație comună cu privire la Moldova.

"Țara noastră nu poate decît să-și promoveze interesul ferm, clar, respectuos față de toți partenerii noștri externi. Desemnăm ambasadori în alte țări, ambasadori care ni se potrivesc, de aceea pornim de la aceeași premisă: indiferent cine este interlocutorul nostru, noi, ca țară, ca serviciu diplomatic, trebuie să ne promovăm interesele, indiferent cine este interlocutorul", a spus Nicu Popescu.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X