X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Declarație: "OSCE joacă un rol foarte important în procesul de reglementare transnistreană"

30 noi. 2021,, 15:10   Politică
3157 1

OSCE joacă un rol foarte important în procesul de reglementare transnistreană și este o instituție care ajută autoritățile Moldovei să mențină această stabilitate relativă în jurul țării noastre.

Despre acest lucru a declarat în cadrul unei conferințe de presă viceprim-ministrul, Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu, răspunzînd la întrebările jurnaliștilor, transmite Noi.md.
El a amenționat că

El a menționat că chiar mîine va participa la ședințe miniștrilor de Externe ai OSCE, la care, așa cum a fost planificat, va fi adoptată o declarație comună cu privire la Moldova.

"Țara noastră nu poate decît să-și promoveze interesul ferm, clar, respectuos față de toți partenerii noștri externi. Desemnăm ambasadori în alte țări, ambasadori care ni se potrivesc, de aceea pornim de la aceeași premisă: indiferent cine este interlocutorul nostru, noi, ca țară, ca serviciu diplomatic, trebuie să ne promovăm interesele, indiferent cine este interlocutorul", a spus Nicu Popescu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?