COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: ”Opoziția a mers ”va banque!”

Declarație: ”Opoziția a mers ”va banque!”

Politologul Corneliu Ciurea consideră că moțiunea de cenzură înaintată împotriva guvernului Ion Chicu nu are suficiente justificări logice pentru aceasta.

Despre aceasta transmite sputnik.md.

În contextul în care deputații Platformei "Demnitate și Adevăr" au semnat ieri, 14 iulie, moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului de Miniștri, Ciurea a menționat că documentul nu va căpăta putere.

Potrivit lui, moțiunea nu are motive întemeiate. Guvernul Chicu, în opinia expertului, funcționează mai bine decît oricare altul.


Ciurea menționează că Partidul ”Acțiune și Solidaritate” a Maiei Sandu puțin probabil că își va susține aliatul ”credincios” platforma "DA”.

Întrebat cum va reacționa la moțiune PRO Moldova, el a spus că puterea politică ar putea susține și semna documentul, dar atunci deputații asociației vor juca rolul de "serviciu al ursului".

"PRO Moldova apropie Platforma DA și aruncă umbră asupra reputației sale. Acest lucru îi conferă un fel de "culoare oligarhică"", a spus Ciurea.

Expertul consideră că doar corupția va putea influența asupra problemei demiterii improbabile a Cabinetului de Miniștri Chicu.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load