Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Declarație: Oligarhii pregătesc o lovitură de stat în Moldova și doresc să vîndă țara mai scump

6 mai. 2020,, 15:15   Politică
12411 45

Oligarhii pregătesc o lovitură de stat în Moldova. Toate forțele antistatale cu ajutorul "partenerilor" externi s-au unit împotriva Partidului Socialiștilor aflat la guvernare, cheltuiesc milioane de dolari pe defăimarea președintelui țării, Igor Dodon, vor să încetinească procesul de dezvoltare a statului moldovenesc și doresc să vîndă țara noastră mai scump, iar banii să-i pună în buzunar.

De această părere este liderul Mișcării Naționale ”Voievod”, consilierul municipal din partea PSRM, Nicolae Pascaru, transmite Noi.md.

El a menționat că nu doar Vladimir Plahotniuc a reușit să se îmbogățească din contul cetățenilor și acum cheltuie acești bani pentru revenirea la pozițiile anterioare. Împreună cu Plahotniuc și "bogatul Buratino" Ilan Șor și Renato Usatîi, care este suspectat în dosarul privind laundromatul, din care a cîștigat bine.

Nicolae Pascaru a calificat drept un caz fără precedent pentru politica moldovenească, cînd toate forțele antistatale, cu ajutorul "partenerilor" externi, s-au unit împotriva celor care continuă de dragul cetățenilor să dețină puterea.

În opinia sa, acest lucru se datorează faptului că PSRM este singurul partid din țară care, cu ajutorul președintelui ales de popor, pledează pentru o independență politică și morală maxim posibilă a Moldovei în condițiile actuale.


Dar, după cum a menționat liderul mișcării naționale "Voievod", moștenitorii putrezi a "alianței pentru euro" în persoana Maiei Sandu, Vladimir Plahotniuc, Andrian Candu se opun voinței poporului, vrînd din nou să vindă țara noastră mai scump, iar banii să-i pună în buzunar, pentru că Occidentul puți probabil că-i vor ajuta gratuit.

În final, milioane de dolari sînt cheltuiți pentru denigrarea președintelui Igor Dodon. În teritoriu se sabotează deciziile Procuraturii, iar camioanele cu bancnote europene sînt expediate în țară, pentru a stopa cît mai eficient procesul de dezvoltare a statului moldovenesc.

"Vedeți cum s-au deranjat toți acești lachei occidentali din cauza împrumutului rusesc?! Dar aceasta este o provocare directă a crizei economice din țară. Vedem cît de repede s-a activat România, care nu dorește să piardă un potențial vasal - din nou în direcția noastră. Dar Bucureștiul s-a prăbușit, abia a intrat în Joc Budapesta", a subliniat Nicolae Pascaru.

Potrivit lui, între timp, președintele, cu pași mici, dar încrezători, se mișcă în direcția cea bună și uneori face imposibilul.

"Căci nu toate turnurile Kremlinului sînt interesate să ajute Moldova. Dar, cu toate acestea, ajutorul vine, ceea ce este deosebit de important în perioada pandemiei. Pe fundalul răcirii relațiilor cu Belarus, Kazahstan, confruntarea deschisă cu Ucraina – consolidarea legăturilor moldo-ruse a căpătat o semantică specială. Chiar și pe fundalul faptului că presa rusă a reușit să preia controlul asupra presei locale. Eu vorbesc acum despre "Sputnik Moldova", care continuă să fie controlat cumva de Ilan Șor și acționează împotriva președintelui RM. Vom rezista noi oare? - aceasta este întrebarea...", a scris liderul Mișcării Naționale "Voievod".

În opinia sa, atunci cînd Plahotniuc cuprinde, pe lîngă Candu, și restul gunoiului de genul Șor, Usatîi, Sandu, Năstase și alți unioniști cu sprijinul Uniunii Europene, aceasta nu mai este o glumă.

"Observăm, apropo, că ajutorul de la UE merge acum nu în trezoreria Moldovei, ci în portofelele ONG-urilor. Adică, banii UE din nou, ca și în 2009, lucrează împotriva noastră! Baza materială pentru o lovitură de stat este deja pusă. Vor mai avea puteri pentru o nouă luptă președintele și premierul, care au rezolvat situația cu coronavirusul, în pofida celor mai sumbre previziuni ale OMS?", s-a întrebat Nicolae Pascaru.

"Dacă strigoii pro-occidentali vor reuși să ne răpească Moldova, atunci acest pămînt se va transforma imediat într-un poligon pentru NATO, iar noi - cobai pentru noii medici Mengele. Sau credeți că în Occident vom fi primiți ca oameni?! Pe fundalul crizei economice provocate de coronavirus și a demersului aprobat împotriva împrumutului rusesc... noi pur și simplu nu vom supraviețui", a spus el în concluzie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?