X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Declarație: "Occidentul intervine deschis în alegerile prezidențiale din Moldova"

5 noi. 2020,, 10:15   Politică
4357 11

Occidentul intervine deschis în alegerile prezidențiale din Moldova, iar în istoria republicii încă nu a existat o intervenție externă atît de puternică în campania electorală ca în aceste alegeri.

De această părere este expertul independent, fostul prim-vicepremier, ex-ministru al Economiei Moldovei, Alexandru Muravschi, în cadrul emisiunii "Спецвыпуск" de la postul de televiziune "NTV Moldova", informează rossaprimavera.ru.

"Poate că în nici o campanie electorală nu am observat o astfel de implicare externă evidentă. Aceasta este declarația lui Donald Tusk și a ministrului apărării, președintele unui partid din Germania, care a înlocuit-o pe Angelei Merkel în funcția de președinte al partidului, este declarația europarlamentarilor, o serie de declarații ale reprezentanților UE în Moldova, Peter Michalko, care au fost îndreptate într-o singură direcție", a spus Alexandru Muravschi.

De asemenea, potrivit lui, se observă o intervenție activă în Politica Moldovei din partea organizațiilor neguvernamentale (ONG).

"Dacă cineva manifestă dezacord față de politicile sau viziunile ONG-urilor, ei încep o hărțuire informațională agresivă", a menționat fostul vicepremier al Moldovei.


Potrivit lui, ONG-urile se declară organizații neutre din punct de vedere politic, dar de fapt susțin un candidat de dreapta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?