X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Declarație: Nu Serghei Iaralov este cea de-a doua persoană cu dublă identitate

27 dec. 2019,, 07:50   Politică
5649 0

A doua persoană, care a primit dubla identitate, alături de Vlad Plahotniuc, nu este Serghei Iaralov. Cel puțin asta a declarat președintele Igor Dodon în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Șeful statului a afirmat că nu poate divulga numele celei de-a doua persoană cu dublă identitate, pentru a nu periclita mersul anchetei. Mai mult, Igor Dodon a adăugat că Vlad Plahotniuc a părăsit țara cu identitatea sa reală, iar, la moment, ar încerca să obțină azil politic în SUA sau prelungirea vizei, care expiră în curând.

UNIMEDIA amintește că în presă au fost mai multe acuzații, că precum Serghei Iaralov ar fi fost cel care a primit dubla identitate moldovenească. Cei din Serviciul de Informare și Securitate nu au vrut să ofere multe detalii.

Procuratura Anticorupție a deschis, la sfârșitul lunii octombrie, o cauză penală pe baza presupusei duble identități ai Republicii Moldova pe care ar deține-o fostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc. Astfel, acesta ar purta și numele de Victor Novak.

Documentele ar fi fost eliberate atunci când în funcția de director al Agenției Servicii Publice (ASP) era Serghei Răilean, care ar fi finul de cununie al actualului lider PDM, Pavel Filip.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?