Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Declarație: "Nu putem lăsa guvernul în mîinile escrocilor politici"

27 iul. 2020,, 15:35   Politică
4481 9

"Nu putem lăsa guvernul Moldovei în mîinile escrocilor politici, care anterior au fost deja la guvernare și care practic au distrus această țară".

De această părere este deputatul parlamentului din partea Partidului Socialiștilor, fondatorul mișcării de tineret "Voievod", Nicolae Pascaru, exprimată în cadrul emisiunii "Эксклюзивное интервью" de la postul de televiziune REN Moldova, relatează Noi.md.

Comentînd ultimele evenimente de pe scena politică și eșecul planurilor opoziției cu privire la acordarea votului de neîncredere cabinetului de miniștri Ion Chicu, el a menționat că deja a doua oară politicienii din opoziție încearcă să schimbe guvernul Republicii Moldova, în timp ce în lumea întreagă politicienii acum se unesc împotriva necazului comun - pandemia COVID-19.

"Noi avem dezbateri cu privire la cine vrea să fie la putere. Dacă acele guverne ar fi competente, probabil ar fi posibil de organizat un dialog. Dar întorcîndu-ne cu jumătate de an în urmă, cînd au fost la putere Sandu și Năstase și echipa lor, în ciuda faptului ce au făcut, fiind la putere, și prima, și a doua, și a treia alianță pentru integrare europeană, care, practic, au distrus această țară, noi credem că nu trebuie să lăsăm guvernul în mîinile acestor escroci politici", a subliniat Nicolae Pascaru.

Potrivit lui, opoziția clatină barca, și asta nu o fac liderii politici ai PAS și DA, Maia Sandu și Andrei Năstase, în această direcție lucrează alții, și acest lucru are legătură cu dosarele penale cu privire la aeroport, investigarea "furtului miliardelor".


"Procurorul pas cu pas merge spre acest scop, adună informații în dosarul penal. Aeroportul revine statului și acest lucru lovește puternic în situația financiară a oligarhilor care au părăsit Moldova. Desigur, ei mai au multe resurse bănești din diferite obiecte controlate de sistemul care a jefuit Moldova timp de 10 ani. Și ei merg în opoziție cu diferite proiecte, organizează proteste cu combatanții care au luptat pe Nistru, blochează străzile principale. Sperăm că Guvernul va rezista și va continua să lucreze cu încredere și profesionism", a menționat deputatul PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?