Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Declarație: ”Nu mai avem dreptul să comitem greșeli! Banii publici nu se fură!”

3 iun. 2021,, 09:31   Politică
3345 4

Comisia Europeană a anunțat ieri că a elaborat un plan de relansare economică pentru R. Moldova, iar pentru aceasta țara noastră va primi 600 milioane de euro.

Candidata Partidului Legii și Dreptății (PLD) nu este încrezută că acești bani vor fi folosiți cu cap de către autorități, transmite noi.md cu referire la știri.

”Vor putea cei de la conducere să gestioneze corect și eficient acești bani?

Recent am fost martorii unei ratări extraordinare, cea de a beneficia de credite nerambursabile din partea Statelor Unite ale Americii și Romîniei. Acest fapt a fost cauzat de prioritățile defectuoase ale celor care ne conduc. Actualii guvernanți sînt preocupați de administrarea schemelor frauduloase, în loc să caute soluții pentru cele mai stringente probleme cu care se confruntă cetățenii.

Trebuie să înțelegem că am ajuns la etapa în care viitorul Republicii Moldova depinde de cei care vor ocupa fotoliile în Parlament, după 11 iulie.


Cît ține de planul pentru redresarea economică a Republicii Moldova, salutăm acest gest de susținere din parte UE. Viitoarea guvernare trebuie să asigure valorificarea acestui suport financiar de 600 de milioane de euro cît mai transparent și eficient!

Nu mai avem dreptul să comitem greșeli! Banii publici nu se fură!”, a declarat Durleșteanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?