X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Declarație: "Maia Grigorievna consideră conștiința un viciu"

18 aug. 2020,, 17:30   Politică
5664 4

Liderul PAS, Maia Sandu, a devenit vestită pentru întreaga țară prin înclinația sa patologică spre minciună. Ea minte în mod constant și este mereu prinsă cu minciuna. Altul ar refuza, dar Maia Grigorievna consideră conștiința un viciu, de aceea continuă.

Declarația a fost făcută de deputatul în parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, aducînd pe pagina sa de socializare exemple de numeroase cazuri de minciuni ale Maiei Sandu.

"1. Ea a fost prinsă cînd a declarat că nu a votat pentru concesionarea aeroportului în mai 2013.

2. Ea a fost prinsă atunci cînd a pretins că nu a participat la votarea pentru emiterea a 5,4 miliarde de lei băncilor lui Șor. Apropo, Parlamentul European a condamnat această votare.

3. A fost prinsă cînd îi asigura pe toți că nu a zburat la Doha cu cursele charter ale lui Șor. Dar există documente.


4. A fost prinsă și că a fost finanțată de Șor. Înregistrările audio ale discuțiilor dintre Grosu cu oamenii lui Șor există pe internet, precum și recunoașterea lui Șor.

5. A fost prinsă din nou cînd a spus că nu s-a întîlnit cu Rothschild și nu a discutat cu el despre predarea aeroportului. S-au întîlnit. La Ambasada SUA. Brînzan a mărturisit, ministrul ei.

6. Și acum ea a fost prinsă pe ideea de a vinde teren străinilor. Maia Grigorievna a lăudat Cartea Albă a Asociației Investitorilor Străini, în care se vorbește clar despre vînzarea de teren. Iar acum, "jură", că nu este așa.

Apropo, Banca Mondială a pledat pentru închiderea școlilor. Angajatul Băncii Mondiale, Maia Sandu, devenind ministru, așa și a făcut. Credeți că un colaborator al acestei bănci va merge împotriva voinței Băncii Mondiale și a FMI?

Mai ales că ambele organizații pledează pentru vînzarea de terenuri și liberalizarea pieței funciare. Noi nu sîntem siguri. V. Zelenski nu ne va permite să mințim", a scris Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?