X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Declarație: ”Legile adoptate ar fi putut rezolva cîteva din problemele moldovenilor”

18 mai. 2021,, 14:42   Politică
2210 1

Zilele trecute, președintele țării, Maia Sandu, a întors la reexaminare Parlamentului o serie de legi adoptate de majoritatea PSRM - Partidul Șor, printre care și proiectul cu privire la anularea datoriei miliardului furat.

Contactat de Noi.md, socialistul Nicolae Pascaru se arată nemulțumit de această hotărîre, explicînd că legile adoptate ar fi putut rezolva măcar cîteva dintre problemele majore ale R. Moldova.

„ PSRM a venit în parlament cu inițiativa la mai multe proiecte de lege ca să rezolve problemele oamenilor, inclusiv legea prin care oamenii să nu fie nevoiți să plătească pentru întoarcerea miliardului. Legile acestea schimbau total viața cetățenilor noștri”, a declarat Pascaru.

„ Pînă acum , nimeni nu a ridicat aceste întrebări destul de serioase. Mai departe noi vedem o masă de partide care sînt conduse din exterior, de oculta aceasta internațională, care vine cu diferite proiecte în detrimentul intereselor naționale, a oamenilor”, adaugă Pascaru.

De precizat că, Maia Sandu a respins și legea nr. 60 privind comerțul intern.


„Este o lege pornită dintr-o intenție bună, dar, în varianta în care a fost votată, va duce la creșterea prețurilor și încalcă angajamentele din Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. Promulgarea legii în formula actuală va afecta exporturile spre Uniunea Europeană. Pînă în iulie, cînd o să avem un alt Parlament, o să propunem o variantă îmbunătățită a acestei legi”, declara, zilele trecute, șefa statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?