X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Declarație: Îmi pare rău că Gațcan a devenit o piesă politică de șah

2 iul. 2020,, 23:54   Politică
1628 0

Mai mulți deputați socialiști au fost abordați de oamenii lui Plahotniuc în dorința de a-i cumpăra.

”În fracțiunea PSRM au fost acostați mai mulți deputați. Inclusiv și de mine s-au apropiat. Acum merge lovitura în PSRM. Domnu Gațcan s-a apropiat cu vreo cinci zile în urmă de colegii din partid și a spus. Oameni buni eu sînt presat, vin, îmi propun bani sînt. Ne-am întîlnit la secția de pașapoarte, sîntem ultimii pe listă și trebuia să facem pașapoartele diplomatice. Stăteam în coridor și el îmi spunea, băi Nicolae eu am probleme. Nu, eu am probleme serioase. Președintele era dus la Moscova, nu era în țară, după trei zile am văzut în presă că domnul Gațcan trece la Pro Moldova. Noi am rămas șocați”, a declarat Pascaru în cadrul emisiunii ”Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV. e

La rîndul său, deputatul democrat Veaceslav Nedelea delclarat că cel mai trist este că dintr-un medic apreciat la nivel internațional Gațcan s-a transformat într-o simplă piesă de șah.

”Îmi pare rău că dintr-un doctor renumit la nivel internațional, Gațcan a fost transformat într-o piesă de șah din mîinile actorilor politici. Veceaslav Nedelea. Cînd ai o carieră frumoasă, cînd ti-o ajutat Dumnezeu și ți-ai făcut o maternitate privată ce i-o trebuit să devină încă și deputat”, a declarat Nedelea.

Reamintim că Ștefan Gațcan, și-a depus mandatul de deputat în dimineața zilei de ieri, cînd cu o zi înainte anunța că părăsește fracțiunea PSRM în favoarea Pro Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?