COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: "Guvernul Chicu se descurcă cu responsabilitățile sale"

Declarație: "Guvernul Chicu se descurcă cu responsabilitățile sale"

Actualul guvern, Ion Chicu, se descurcă cu responsabilitățile sale și este umilitor să vedem cum unii deputați din Parlamentul Republicii Moldova se cumpără și se vînd ca niște berbeci în piețe înaintea Paștelui, ieșind din coaliția de guvernare.

Declarația a fost făcută de fostul primar general al Chișinăului, ex-liderul Alianței "Moldova Noastră", Serafim Urechean, în cadrul emisiunii "Glavnoe" cu Nina Dimoglo de la postul de televiziune TVC-21, informează eNews.

El a menționat că cunoaște foarte bine această" bucătărie", deoarece timp de 10 ani de activitate în Parlament a trecut prin multe.


"Știu că înainte de Paști, în piețe se vînd miei. Dar acum piețele sînt închise, dar deputații se cumpără și se vînd. Este jignitor, este pur și simplu o umilire a poporului, este scuipat în față, în mîndrie, în demnitatea poporului nostru. Și ce vor să obțină și ce va da acest lucru? Cui îi va fi mai bine?" a pus întrebări retorice Serafim Urechean.

"Ne apropiem de situația creată cu prim-miniștrii, guvernele în 1999. Atunci au vrut să mă numească premier, dar eu am refuzat. Vreau să spun că, cunoscînd mecanismele administrației centrale și locale, actualul guvern Ion Chicu se descurcă cu responsabilități sale", a declarat Serafim Urechean.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load