X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Declarație: Gruparea criminală Plahotniuc-Șor atacă din nou Moldova

24 apr. 2020,, 14:31   Politică
9753 12

”Gruparea criminală Plahotniuc-Șor atacă din nou Moldova”. Potrivit unei postări a socialistului Grigore Novac, din cîte se pare acest gruop a preluat controlul asupra Curții Constituționale pentru a-și apăra taxa de la Aeroport.

”Gruparea criminală Plahotniuc-Șor atacă din nou Moldova! Se pare că au preluat controlul asupra Curții Constituționale pentru a-și apăra taxa de la Aeroport. Interesant, oare ce părere au cei de la Procuratura Generală și Serviciul de Informații și Securitate vis-a-vis de aceste acțiuni ??? Au furat Aeroportul, au păstrat o taxă ilegală din care se îmbogățesc, acum o apără cu toate instrumentele, folosindu-se inclusiv de Curtea Constituțională”, scrie Novac.

Potrivit deputatului, este de neînțeles de ce opoziția s-a lăsat atrasă în acest Joc al grupării Pro-Șor. ȘOR, Plahotniuc și Candu peste noapte au devenit aliații ai opoziție și au uitat că un an în urmă acești criminali țineau Republica Moldova capturată și îngenuncheată, mai scrie Novac.

”Interesele lor se unesc atunci cînd vor să blocheze împrumutul de 200 de milioane de euro din Rusia și suportul guvernului pentru cetățeni și mediul de afaceri. Opoziția acum vrea ca Moldova să intre în colaps economic și social, iar grupările criminale să preia puterea pentru a fura din nou. Moldova, păzește-te!”, a scris deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?