COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: Gațcan va lucra pentru Hîncești, pentru întrega țară!

Declarație: Gațcan va lucra pentru Hîncești, pentru întrega țară!

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, medicul Ștefan Gațcan, care a obținut o victorie clară la alegerile parlamentare noi în circumscripția nr 38 (Hîncești), care au avut loc duminică, 15 martie, va reprezenta cu succes interesele tuturor cetățenilor din raionul Hîncești, indiferent de opțiunile lor politice, și va lucra pentru Hîncești și pentru întreaga țară.

Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, menționînd, de asemenea, că experiența și profesionalismul doctorului Ștefan Gațcan vor fi foarte utile în activitatea Parlamentului, în special în această perioadă a pandemiei mondiale de coronavirus.

Trebuie remarcat faptul că candidatul PSRM, medicul Ștefan Gațcan, a obținut o victorie clară la alegerile parlamentare noi în circumscripția electorală nr. 38 (Hîncești), care a avut loc duminică, 15 martie, și, în consecință, fracțiunea PSRM, cea mai mare în parlament, se întărește și are acum 37 de deputați.


După cum a menționat președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, candidatul PSRM a desfășurat o campanie electorală exclusiv pozitivă, bazată pe calitățile sale profesionale și umane, pe soluțiile pe care le are pentru sprijinirea cetățenilor din Hîncești, iar ceastă abordare a făcut ca Ștefan Gațcan să cîștige alegerile cu un scor categoric în ciuda multor campanii de denigrare la adresa sa, a atacurilor la persoană și a falsurilor promovate de oponenții săi pe final de campanie electorală.

”Victoria în alegerile din Hîncești este efortul comun al candidatului nostru și munca eficientă a echipelor PSRM, care au vizitat fiecare gospodărie din circumscripție. Votul dat pentru candidatul socialiștilor, într-o zonă unde tradițional se vota prioritar cu partide de dreapta, este o demonstrație a susținerii guvernării formate de PSRM și a acțiunilor pentru oameni pe care le face.

Ștefan Gațcan și PSRM aduc mulțumiri alegătorilor din Hîncești pentru votul de duminică. Experiența și profesionalismul medicului Ștefan Gațcan vor fi foarte utile în activitatea Parlamentului, în mod special, în această perioadă de pandemie mondială cu coronavirus. Suntem siguri că Ștefan Gațcan va reprezenta cu succes interesele tuturor cetățenilor din Hîncești, indiferent de opțiunea lor politică. Așa cum a promis în campania electorală, viitorul deputat socialist va lucra pentru Hîncești, pentru țară!”, a menționat Zinaida Greceanîi, președintele PSRM.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load