X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Declarație: "Funcția de președinte s-a transformat pentru Maia Sandu într-o paranoia"

25 sep. 2020,, 17:15   Politică
5137 24

Funcția de președinte s-a transformat pentru Maia Sandu într-o paranoia și pentru această funcție ea va face orice. În lupta pentru fotoliul prezidențial, Maia Sandu a recurs la serviciile lui Plahotniuc și începe o combinație serioasă pe tot terenul politic cu ajutorul "lacheilor" fostului lider al democraților.

De această părere este deputatul din partea Partidului Socialiștilor, politologul Bogdan Țîrdea, scriind că mîna lui Plahotniuc se vede de la o milă!

"1. Deja a doua zi, avocatul Igor Popa (omul lui Plahotniuc) lovește în Filat, argumentînd că el și Plahotniuc aproape că erau cumătri! Iar Filat însuși nu a stat la pușcărie, ci s-a distrat.

2. Totodată, după cum scrie bazar politic, Sandu ajută la colectarea semnăturilor pentru Chirtoacă. El va ataca și va arunca compromisuri asupra lui Năstase. Amintim că Chirtoacă l-a slujit loial pe Plahotniuc timp de 8 ani.

3. Pe flancul de stînga, consultanții români ai lui Plahotniuc îl ațîță pe Usatîi împotriva lui Dodon, pentru a nu-l lăsa pe Igor Nicolaevici să cîștige din primul tur. Sarcina lui Usatîi este de a-l discredita la maxim pe Dodon, în schimbul garanțiilor de la români și americani de anulare a dosarelor penale.


4. Bine joacă Maia Grigorievna, nu-i nimic de spus. S-a unit cu Plahotniuc, Usatîi și naiba mai știe cu cine. Funcția de președinte s-a transformat pentru ea în paranoia, în scopul vieții. Pentru ea va face orice.

5. Cu toate acestea, același Joc a fost și în 2016. Nu a ajutat", a făcut concluza Bogdan Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?