X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Declarație: Evenimentele de astăzi au fost prezise încă în 2015 (VIDEO)

26 oct. 2020,, 12:00   Politică
6696 11

Evenimentele care se produc în prezent în domeniul politic al țării au fost prevăzute încă în 2015, în volumul „Moldova Oligarhică”.

Acest lucru a fost declarat de analistul politic Bogdan Țîrdea, deputat în Parlament din partea Partidului Socialiștilor, luînd cuvîntul în studioul REN Moldova, informează Noi.md.

El a reamintit că anume perioada în care în țară au avut loc cele mai răsunătoare infracțiuni partenerii europeni au numit-o „poveste de succes”, iar ONG-urile au acoperit faptele lor.

Bogdan Țîrdea susține că în volumul „Moldova Oligarhică” încă în 2015 au fost prezise evenimentele care astăzi au loc în domeniul politic al țării.
„În lucrarea „Moldova Oligarhică” am demonstrat principalele teze, inclusiv ceea, potrivit căreia în Moldova există un oligarhat care tinde spre o oligarhie sultanistă, dictatorială. În 2015, am presupus că un oligarh va distruge pe toți ceilalți și va construi o putere verticală explicită în țară. Am fundamentat științific fenomenul unui stat capturat, am fundamentat științific capitalismul cumetresc, am dovedit științific fenomenul guvernării din umbră. Am demonstrat că nu există o economie de piață în Moldova, întrucît toate piețele sînt monopolizate: piețele de cereale, produse petroliere, medicamente, produse alimentare și piețele bancare. Peste tot au fost 4-5 reprezentanți care au creat cartelul și au controlat și continue să controleze aceste piețe în majoritatea cazurilor”, a declarat deputatul din partea Partidului Socialiștilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?