COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7675

Declarație: Evenimentele de astăzi au fost prezise încă în 2015 (VIDEO)

26 oct. 2020,, 12:00   Politică
4323 11

Evenimentele care se produc în prezent în domeniul politic al țării au fost prevăzute încă în 2015, în volumul „Moldova Oligarhică”.

Acest lucru a fost declarat de analistul politic Bogdan Țîrdea, deputat în Parlament din partea Partidului Socialiștilor, luînd cuvîntul în studioul REN Moldova, informează Noi.md.

El a reamintit că anume perioada în care în țară au avut loc cele mai răsunătoare infracțiuni partenerii europeni au numit-o „poveste de succes”, iar ONG-urile au acoperit faptele lor.

Bogdan Țîrdea susține că în volumul „Moldova Oligarhică” încă în 2015 au fost prezise evenimentele care astăzi au loc în domeniul politic al țării.
„În lucrarea „Moldova Oligarhică” am demonstrat principalele teze, inclusiv ceea, potrivit căreia în Moldova există un oligarhat care tinde spre o oligarhie sultanistă, dictatorială. În 2015, am presupus că un oligarh va distruge pe toți ceilalți și va construi o putere verticală explicită în țară. Am fundamentat științific fenomenul unui stat capturat, am fundamentat științific capitalismul cumetresc, am dovedit științific fenomenul guvernării din umbră. Am demonstrat că nu există o economie de piață în Moldova, întrucît toate piețele sînt monopolizate: piețele de cereale, produse petroliere, medicamente, produse alimentare și piețele bancare. Peste tot au fost 4-5 reprezentanți care au creat cartelul și au controlat și continue să controleze aceste piețe în majoritatea cazurilor”, a declarat deputatul din partea Partidului Socialiștilor.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽