Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Declarație: "Este nevoie de o resetarea clasei politice la nivel de Parlament"

16 noi. 2020,, 14:30   Politică
15657 1

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, a comentat rezultatele turului doi al alegerilor prezidențiale, a felicitat cetățenii, dar a spus că alegerile parlamentare anticipate vor însemna "o catastrofă pentru Republica Moldova", informează eNews.

"Felicit alegătorii, cetățenii Republicii Moldova aflați atît în țară, cît și peste hotare. Această participare masivă la alegeri înseamnă doar faptul că oamenilor nu sînt indiferenți de ceea ce se întîmplă în dimensiunea politică și viitorul Republicii Moldova. Acest semnal privind dorința de schimbare a fost clar chiar și după primul tur al alegerilor. Oamenii doresc schimbări, resetări, curățenie nu numai la nivel de președinte, ci și a întregii clase politice. Din punctul nostru de vedere, există dorința de a schimba puterea", a spus Pavel Filip, scrie Telegraph.md

În opinia liderului PDM, alegerile anticipate în perioada secetei și pandemiei reprezintă un dezastru pentru Moldova. Însă există și o altă opțiune - resetarea clasei politice la nivel de Parlament, consideră Pavel Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?